Royal Gym Mechelen

Published Oct 17, 22
10 min read

Diamond Gym Waremme

Ga niet 'dubbel' oefenen als je een dag overslaat. Breng variatie aan in het soort beweging of oefeningen dat je doet. Als je thuis gymnastiekoefeningen gaat doen, zorg dan dat je online goede oefeningen vindt.

Over het algemeen skippen we het sporten omdat we moe zijn, weinig energie hebben of te druk zijn. Maar we kennen ook allemaal wel dat heerlijke gevoel na een flinke workout. Hallo endorfine, serotonine en dopamine! Na ongeveer 30 minuten sporten komt deze cocktail aan feelgood stofjes vrij. Endorfine zorgt voor een euforisch gevoel en vermindert pijn.



Dopamine zorgt er tot slot voor dat je gemotiveerd blijft om door te gaan en geeft je een gevoel van beloning. Deze stofjes zorgen ervoor dat je soms chagrijnig bent gaan sporten, maar vrolijk weer thuis bent gekomen. shorts gym. Probeer iedere keer nadat je hebt gesport je gevoel op schrijven in een journaal.

Dankzij deze geweldige gevoelens motiveer jij jezelf de volgende keer zonder problemen! (shorts gym).

Sporten, veel mensen doen het omdat ze vinden dat het moet. Er wordt gedacht dat dit de enige manier is om gewicht te verliezen (Edelstenen). Anderen beweren weer dat het totaal niet noodzakelijk is om te doen. En als je het dan doet, duurt het in jouw ogen véél te lang voordat je eindelijk resultaat ziet.

Gym Hasselt

Je baalt dat je jezelf te lui vindt. Dat je liever kiest voor een avondje bankhangen in plaats van een avondje lekker sporten. Want je vindt sporten helemaal niet lekker! Je kunt er niet van genieten. Maar waar is sporten nu goed voor? Wat levert het op? Hoe zit het nou echt? Op de bank blijven hangen daar word je dus niet blij van, dat is duidelijk.

Hoe mooi zou het zijn, als er iets was waarmee je zichtbaar resultaat haalt. Het zou je 2 uur in de week kosten, maar dan weet je ook zeker dat het bijdraagt aan je doelen. Je wilt fitter worden, meer energie hebben en… niet onbelangrijk: van dat buikje of iets te brede heupen af.

Maar goed, even relativeren: 2 uurtjes sporten per week? En daarmee je doel behalen… Dat heb je vaker gehoord… en zelfs geprobeerd. En toen werkte het ook niet. Wat zou er nu dan ineens anders zijn? Ten eerste, je houdt het niet vol om structureel 2 x per week te sporten.

Omring jezelf met gelijkgestemden (Mason jar). Wanneer je een omgeving zoekt waarin meerdere mensen tegen dezelfde problemen en uitdagingen aanlopen, kun je elkaar helpen, van elkaar leren en elkaar er doorheen slepen wanneer het even wat moeilijker gaat. Daarnaast weten we allemaal dat alleen sporten niet de oplossing is. Uiteraard: van sporten word je gezonder je verbrandt calorieën je voelt je fitter je bouwt kracht op, je wordt sterker Maar daarnaast vergeet je ook even de sleur van de dag.

Je maakt even je hoofd helemaal leeg. Energie verbranden geeft energie, dat betekent dat iemand die de sportschool niet vergeet, tijdens het sporten wel even zijn of haar dagelijkse drukke werkzaamheden vergeet. Grappig eigenlijk… Je maakt letterlijk je hoofd leeg en creëert ruimte om daarna weer fris aan de slag te gaan.

New Gym



En omdat je fanatiek bezig bent geweest, wordt het steeds minder aantrekkelijk om toe te geven aan die ‘heerlijke’ snack. Je gaat op zoek naar alternatieven. En laat mij nu toevallig iemand kennen die daar boeken vol over heeft geschreven. Recepten met lekkere snacks. Tips die je helpen om niet aan te komen wanneer je uit eten gaat.

En ga zo maar door! Hoe voel jij je als je ’s ochtend uit bed stapt? Je hebt wat pijntjes? Maar dat komt omdat je ouder wordt? Dat heeft iedereen? (Yeah right!) Bewegen en trainen helpt je bij het bestrijden van pijnklachten! Functie bepaalt het orgaan. Rust roest, die ken je wel denk ik… Hoe fijn is het als je met je (klein)kinderen kunt spelen en ook ‘mee kunt komen’? Of als je in de tuin kunt werken zonder je de volgende dag als een vaatdoek te voelen? Als je leert bewuste keuzes te maken waardoor je sociale leven je gezondheid beïnvloedt? Wat voor positiefs gaat er met jou gebeuren als je wel meer gaat doen, zweten en dus sporten? Met een beetje sporten krijg je in korte tijd een krachtiger, fitter en leniger lichaam.



Vul je hem zelf al in of heb je meer nodig? Wie gaat sporten komt gelijk tussen gelijkgestemden. Je hebt allemaal het besluit genomen om energie te gaan verbranden, om je gezondheid op de eerste plaats te zetten. Dat is alvast de basis voor een goede sfeer. Belangrijker is dat niet alleen de trainer helpt om je te laten sporten. shorts gym.



De gym vergeten is geen optie ten opzichte van de ander. En misschien ontstaan er uit het sporten wel jarenlange vriendschappen of nog heel veel meer. Tja, jij blijft lezen dus dan ben je nog niet overtuigd… denk ik Je fit voelen en minder overgewicht hebben bereik je niet alleen door het sporten - shorts gym.

Sterker nog, voor één fout tussendoortje moet je soms een paar uur sporten om het te compenseren. Dat is waarom voedingsadvies als onderdeel van het sporten zo belangrijk is en download hier één van onze ebooks. *Je bepaalt zelf de doelen die je na wilt streven * Onze visie is dat je het vooral zelf moet doen, zelfs als je moeite hebt om over de drempel van de gym te stappen, staan wij er om je een hand te geven en je over die drempel heen te trekken.

Cadeau Prof De Gym

Voor de ene persoon is dat een bepaald streefgewicht, voor de andere mogelijk het kunnen leveren van een bepaalde fysieke prestatie - shorts gym. Zolang er doelen zijn, worden grenzen verlegd en ontstaat er zelfvertrouwen om desgewenst te groeien naar nog grotere prestaties. een voordeel is dus eigenlijk dat sporten goed is voor je mentale gesteldheid en zelfvertrouwen.

Kom snel eens langs bij INVORMsport voor een gratis proefles en ervaar zelf de voordelen .

“Ja ik was op vakantie, dus ik heb drie weken niet gesport.” Geen excuses! Ik heb een trainingsschema voor je samengesteld met oefeningen die geschikt zijn voor thuis en voor op de vakantie, zodat je ook in de vakantie gewoon lekker door kan gaan met trainen. Vorig jaar werd ik namelijk echt gek omdat ik twee weken niet kon sporten.

De bedoeling is dat je elke oefening 1 minuut volhoudt, 15 seconde pauze neemt en dan doorgaat naar de volgende. shorts gym. Maar hoe ga ik de tijd bijhouden? Ook daar heb ik aan gedacht! Er is namelijk een hele handige app “SIT” daar kan je invullen hoeveel oefeningen je gaat doen (11), hoe lang je die gaat doen (1 minuut) en hoe lang pauze je wilt (15 secondes).

In mijn vorige blog vertelde ik al hoe je deze oefening uit moet voeren. Heb je hem niet gelezen? Leg ik het nog even in het kort uit - shorts gym. Je zorgt ervoor dat je ellebogen onder je schouders zijn geplaatst. Vervolgens stap je naar achter, maak je je benen lang, je buik aanspannen en je billen niet te hoog optillen.

Glute Workout Gym

Daarom kijk je ook naar de grond, want ook je nek telt mee. Wordt dit te zwaar? Knieën aan de vloer. Back extension De buikspieren zijn aangespannen. Gaan we gelijk door naar de buren, de rug. Je komt liggen op je buik, je benen zo dicht mogelijk tegen elkaar aan.

Dit houd je even vast en dan breng je je voorhoofd weer omlaag. Om deze oefening zwaarder te maken kan je je armen voor je uitstrekken. Tijdens deze oefening moet je er op letten dat je de rug niet te hol maakt. Lunges Nee, niet weer die verschrikkelijke lunges! Ja wel, deze oefening is zo goed voor je benen.

Je stap moet zo groot zijn dat als je beide benen buigt, je voorste knie niet voorbij je enkel is en je twee mooie hoeken van 90 graden hebt. Waar je hier vooral op moet letten, is dat je je bovenlichaam rechtop houdt. Dan train je niet alleen je benen, maar ook nog eens je buik! Als je ervoor kiest om deze workout twee keer achter elkaar te doen, zal ik er voor kiezen om eerst alleen je ene been en dan je andere been te doen voor de extra burn in je benen.

Je handen plaats je namelijk smal op schouderbreedte en als je je lichaam omlaag brengt, houd je de ellebogen zo dicht mogelijk in je zij. Spanning in je buik, je rug lang en je kijkt omlaag. Kan op je tenen, mag ook op je knieën, wordt het iets minder zwaar.

Alsof je op een stoel gaat zitten. Zorg ervoor dat je niet te veel naar voren gaat hangen, houd je borst op en een lichte spanning tussen je schouderbladen. Voel je hem niet? Kan je altijd nog laag blijven en pulses maken. Bij pulses kom je een klein stukje omhoog in plaats van helemaal en daarna ga je meteen weer omlaag.

Chaussures De Gym

Je komt op handen en knieën (handen onder je schouders, knieën onder je heupen) en beweegt je rechterbeen recht naar achter, tegelijk beweeg je je linkerarm recht naar voor. Hier is het belangrijk dat je de rest van je lichaam zo stil mogelijk houdt. In controle kom je weer terug en wissel je van kant.

Je zoekt een muur, voeten op heupbreedte, buigt je benen en plaatst je rug tegen de muur - shorts gym. Zorg ervoor dat je hele rug recht tegen de muur aan staat en dat je benen in een hoek van 90 graden zijn. Tip: wel blijven ademen! Dit houd je namelijk vol totdat de minuut voorbij is.

Handen plaats je weer onder je schouders, je benen maak je lang of plaats je knieën op de grond. Nu gaan je ellebogen niet in je zij, maar wijzen ze naar buiten. Houd vooral je rug recht, spanning in je buik en laat ook je schouders laag (shorts gym). Je stopt net boven de grond en vanuit daar duw je jezelf weer ophoog.

Je rug is nog steeds lang en je buikspieren aangespannen. Wat je nu gaat doen is één voor één je knieën naar je toe trekken, waarbij je wel op moet letten dat je de rug nog steeds recht houdt. Dit kan je langzaam doen, maar ook super snel, de keuze is aan jou! Ga wel pas versnellen als de houding echt goed is.

Jumping Jacks Ik weet het, dit zullen niet mijn beste foto’s zijn, maar je moet toch wat. Jumping Jacks zijn vaak ook wel bekend. Je begint met je benen bij elkaar. Spring je benen een stukje uit elkaar met je knieën een stukje naar buiten (en dus ook je tenen) en neem tegelijk je armen mee omhoog, daarna spring je gelijk weer terug en ga je verder.

Chaussures Gym Enfant

Vooral een oefening voor je conditie. Burpees Een heerlijke afsluiter, niet overslaan he?! Veel mensen zullen niet echt beste vrienden worden met de burpee, ik vind ze eigenlijk echt heel leuk. Springen omlaag naar achter en snel weer terug. Stap 1: je begint rechtop (shorts gym). Stap 2: kom omlaag in een soort squat positie helemaal totdat je handen de grond raken.

Stap 4: Spring weer terug net zoals in stap 2. Stap 5: Spring omhoog en maak je armen lang. En klaar is kees! De spiergroep die je hier het meeste mee traint zijn je quadriceps. Als alles goed verloopt ben je binnen 13,5 minuut klaar! Dan kan je hem dus makkelijk nog een keer doen! Slokje water tussendoor en volle bak er weer tegenaan.

Zo hoef je je tijdens de vakantie in ieder geval niet te vervelen en ben je niet weer terug bij af als je na je vakantie weer de sportschool in duikt. Succes! -IK Deze blog is geschreven door onze collega Isabella Kok. Bekijk hier haar persoonlijke blog: Lees ook deze blogs: » Salade top 5 » Tips voor een platte buik .

Navigation

Home

Latest Posts

Little Gym Wavre

Published Oct 27, 22
10 min read

Mma Gym

Published Oct 26, 22
10 min read

Krachtstation Home Gym

Published Oct 19, 22
9 min read